TM Technicsteam

Tom Rongé
Zaakvoerder

Een echte selfmademan is Tom Rongé. Als jonge monteur in de ventilatiesector droomde hij al van een eigen zaak. Hij was niet bang om zijn handen uit de mouwen te steken en deed zo heel wat praktijkervaring op. Al snel werd hij ploegbaas en later projectleider. Hier deed hij de nodige know-how op om ook het denkwerk van een project tot een goed eind te brengen. Als pietje-precies moet ook alles in orde zijn. Zowel het papierwerk als de montage.

Els Stappers
Zaakvoerder

Als echtgenote van Tom Rongé was Els Stappers jarenlang de stille steun en toeverlaat. In 2015 besloot ze deeltijds te gaan werken in het onderwijs om Tom wat meer steun te kunnen bieden binnen de firma. Ondertussen is ze fulltime medezaakvoerder maar het onderwijs helemaal loslaten, is haar nog niet gelukt. 

Haar taken zijn samen te vatten onder de volgende vier noemers: boekhouding, personeel, veiligheid en publiciteit. 

Patrick Ramaekers
Projectmanager

Met veel trots stellen we onze projectmanager voor: Patrick Ramaekers. Initieel waren Tom en Patrick collega's. Daarna is er een fijne vriendschap uit ontstaan. Patrick heeft alles in huis wat een projectmanager bij TM Technics moet kunnen. De laatste jaren kon Tom het dan ook niet laten om Patrick al plagend warm te maken om bij TM Technics te komen werken. Toen we weliswaar effectief een projectmanager zochten, hadden we nooit durven dromen dat Patrick voor TM zou kiezen. We zijn dan ook heel blij met Patricks overstap. 

Patrick is een harde werker en weet van aanpakken. Zijn vrouw baat het eethuisje Sanlette uit in Hasselt. Hij houdt van lekker te gaan uiteten en van reizen. Patrick heeft twee tienerzonen. Ook zij doen graag vakantiewerk bij ons. 

Bart Wolfs
Projectmanager

'Het voelt als thuiskomen', herhaalde Bart de eerste dagen dat hij bij TM Technics aan de slag was. En dat was een wederzijds gevoel. Sinds Bart bij TM werkt, is het alsof hij er al altijd was. Hij is een toptekenaar en volgt de projecten accuraat op. Hij is loyaal en een ontzettend harde werker. Niets is hem teveel. De TM-medewerkers hebben graag te doen met hem. Barts oogappel is zijn 11-jarige zoon! Zijn vrije tijd vult hij dan ook graag in met zijn zoon maar ook fietsen doet hij ontzettend graag. 

Jimmy Bammens
chef-monteur

Jimmy is 29 jaar en is vader van 3 kindjes. Hij is jong maar heeft al enorm veel ervaring in deze sector. Hij doet dit werk  met passie en overtuiging. Zijn uitgangspunt is dat als je iets bouwt, je het moet doen alsof het voor jezelf is. Dit levert dan ook altijd vakmanschap op! Jimmy is als chef-monteur de hoofdverantwoordelijke van de montage. Hij coördineert de montageploegen en hij geeft de nodige ondersteuning aan de montageploegen. De nieuwkomers in onze firma worden eveneens opgeleid door Jimmy. Dit doet hij super goed! 

Marc Vandevordt
Commercieel verantwoordelijke

Na jarenlang als projectleider gewerkt te hebben bij TM Technics, was het tijd voor wat verandering. Marc is een gediplomeerd veiligheidscoördinator. Hij is een manusje-van-alles waardoor zijn taken binnen de firma zullen wijzigen. Hij zal voornamelijk de bestellingen voor het atelier coördineren en ondersteuning bieden aan Tom en Patrick. 

Ian Dupont 
hoofdmonteur

Ian is een jonge papa van een jongen en meisje. Hij vervoegde ons team in 2014 omdat hij op zoek was naar een nieuwe uitdaging.  Ian is heel punctueel. Ian is een van de eerste aanwervingen geweest en onmisbaar voor het team. 

Hij behaalde zijn VCA-attest, heftruck- en hoogwerkerbrevet en volgde ook een mentoropleiding. Hij is heel leergiering. 

Binnen het team is Ian de drijvende kracht om de groepssfeer te bevorderen. Hij staat als eerste paraat om met het team iets leuks te gaan doen. 

Yasin Karabacak
hoofdmonteur

Toen Yasin op zoek was naar een nieuwe uitdaging, kwam hij  bij ons terecht. Yasin is een sfeermaker! Zijn altijd aanwezige lach verraadt zijn positieve werkhouding. 

In zijn vrije tijd voetbalt Yasin maar besteedt hij vooral tijd met zijn vrouw en twee dochtertjes.

Theo Paradisis
hoofdmonteur

De aanwerving van Theo was voor TM Technics een schot in de roos. Via een vriend van hem kwam hij bij ons terecht. Theo is heel punctueel en ambitieus. Zijn mentaliteit past perfect binnen de bedrijfsfilosofie en hij had dan ook amper inwerktijd nodig om uit te groeien tot een gevestigde hoofdmonteur. 

Remi Dupont
monteur

Remi kwam bij TM Technics terecht via zijn broer Ian. Hij werd heel  snel een onmisbare, gevestigde waarde  binnen ons team. Samen met zijn broer vormt hij een topteam. Remi bewaart steeds de rust en is door iedereen even graag gezien. In 2019 gaat hij trouwen met zijn steun en toeverlaat, Romy! 

Nick Timmermans
monteur

Nick is jong maar heel ambitieus. Als hij aan dit ritme verder groeit, zal hij snel kunnen doorgroeien binnen TM.  Hij is een sfeermaker maar weet ook wanneer er gewerkt moet worden. In zijn vrije tijd is hij regelmatig op festivalletjes te vinden. Ook bij de CHIRO is Nick een geëngageerd lid. 

Jamie Kuypers
monteur

Jamie is de allerjongste van de TM-familie. Hij is heel leergierig en een monteur in hart en nieren. Samen met zijn schoonbroer Ian Dupont vormt hij een team. Hij behaalde al diverse attesten zoals VCA en hoogwerker. 

Jamie is heel flexibel en gedreven. Hij staat steeds klaar om anderen te helpen. 

Ben Timmermans
monteur

Ben Timmermans is terug van weggeweest. Hij verliet TM Technics even voor een nieuwe uitdaging maar herstartte exact een jaar na zijn vertrek. Ben is een topmonteur en we zijn dan ook heel blij met zijn terugkeer. Ondertussen trouwde hij met Eline. Ben is een handige harry die graag zijn handen uit de mouwen steekt. Dit zal zeker van pas komen bij de verbouwing van hun huisje in Hasselt. 

Sandro Fontana
plaatbewerker + hoofd atelier

Toeval bestaat! TM Technics was al een tijdje op zoek naar een plaatbewerker. Op het moment dat de nodige investeringen waren gedaan,  kruiste Tom eerder per toeval de weg van Sandro Fontana. Ze kenden elkaar nog van vroeger en al snel kwam het tot een overeenkomst. Sandro doet zijn werk met veel passie en nauwkeurigheid. Kortom een echte vakman en dus een absolute aanwinst voor ons team! Hij is eveneens de verantwoordelijke voor ons atelier.

Wouter Panis
plaatbewerker

Ook met de aanwerving van Wouter Panis kwam er weer een absolute vakman met ervaring bij de TM-ploeg. Wouter doet zijn werk met nauwkeurigheid en enorm veel goesting. Hij staat altijd klaar voor TM Technics. Hij is eveneens een harde werker. Kortom een absolute meerwaarde voor ons. 

Frank Bellinkx
plaatbewerker

Frank is  multi-inzetbaar. Dat betekent dat hij zowel als plaatbewerker en als monteur bij TM Technics werkt. Hij is dus heel flexibel. Zijn vrije tijd besteedt hij vooral aan fitnessen. 

Luigi Michetti
monteur

Als zelfstandig monteur staat Luigi wel eens ten dienste van TM Technics. Zijn ervaring en kennis zijn van groot belang voor de firma. Hij is altijd even enthousiast en gemotiveerd en doet er eveneens alles aan om een goed visitekaartje achter te laten. Onze vaste klanten zien ook hem  graag over de vloer komen. 

Hij houdt van reizen naar het prachtige Italië en bindt ook jaarlijks de skilatten aan.