top of page

TM Technicsteam

Een topwerkgever zijn is onze ambitie. We zijn een betrokken werkgever waarbij onze medewerkers centraal staan. We geloven in het motto: 'Work hard, play hard!'. Daarom voorzien we voor onze medewerkers naast werkkledij ook vrijetijdskledij zodat we in onze kantine samen ook kunnen ontspannen met een potje pool of darts. Ook worden er regelmatig uitjes georganiseerd want succes vieren we samen. 

Wilt u ons team leren kennen? Klik dan hier

 

Tom Rongé
Zaakvoerder
TM Technics Industriële ventilatie, klimatisatie en afzuigtechnieken LR (11 van 43).JPG
TM-team

TM Technicsteam

Een echte selfmademan is Tom Rongé. Als jonge monteur in de ventilatiesector droomde hij al van een eigen zaak. Hij was niet bang om zijn handen uit de mouwen te steken en deed zo heel wat praktijkervaring op. Al snel werd hij ploegbaas en later projectleider. Hier deed hij de nodige know-how op om ook het denkwerk van een project tot een goed eind te brengen. Als pietje-precies moet ook alles in orde zijn. 

Els Stappers
Zaakvoerder

Als echtgenote van Tom Rongé was Els Stappers jarenlang de stille steun en toeverlaat. In 2015 besloot ze deeltijds te gaan werken in het onderwijs om Tom wat meer steun te kunnen bieden binnen de firma. Ondertussen is ze fulltime medezaakvoerder maar het onderwijs helemaal loslaten, is haar nog niet gelukt. Ze geeft nog enkele uurtjes les op de politieschool in Genk. 

Haar taken zijn samen te vatten onder de volgende vier noemers: boekhouding, personeel, veiligheid en publiciteit. Onlangs volgde ze de opleiding preventieadviseur niveau III. 

Patrick Ramaekers
Projectmanager

Met veel trots stellen we onze projectmanager voor: Patrick Ramaekers. Initieel waren Tom en Patrick collega's. Daarna is er een fijne vriendschap uit ontstaan. Patrick heeft alles in huis wat een projectmanager bij TM Technics moet kunnen. De laatste jaren kon Tom het dan ook niet laten om Patrick al plagend warm te maken om bij TM Technics te komen werken. Toen we weliswaar effectief een projectmanager zochten, hadden we nooit durven dromen dat Patrick voor TM zou kiezen. We zijn dan ook heel blij met Patricks overstap. 

Patrick is een harde werker en weet van aanpakken. Zijn vrouw baat het eethuisje Sandra food & drinks uit in Hasselt. Hij houdt van lekker te gaan uiteten en van reizen. Patrick heeft twee tienerzonen. Ook zij doen graag vakantiewerk bij ons. 

Bart Wolfs
Projectmanager
DSC_1829.JPG

'Het voelt als thuiskomen', herhaalde Bart de eerste dagen dat hij bij TM Technics aan de slag was. En dat was een wederzijds gevoel. Sinds Bart bij TM werkt, is het alsof hij er al altijd was. Hij is een toptekenaar en volgt de projecten accuraat op. Hij is loyaal en een ontzettend harde werker. Niets is hem teveel. De TM-medewerkers hebben graag te doen met hem. Barts oogappel is zijn 14-jarige zoon! Zijn vrije tijd vult hij dan ook graag in met zijn zoon en vrouw Tina.  

Jimmy Bammens
werfleider
DSC_8318.jpg

Jimmy is 31 jaar en is vader van 3 kindjes. Jimmy is enorm ervaren in deze sector. Hij doet dit werk  met passie en overtuiging. Zijn uitgangspunt is dat als je iets bouwt, je het moet doen alsof het voor jezelf is. Dit levert dan ook altijd vakmanschap op! Jimmy is als werfleider de hoofdverantwoordelijke van de montage. Hij coördineert de montageploegen en hij geeft de nodige ondersteuning aan de montageploegen. De nieuwkomers in onze firma worden eveneens opgeleid door Jimmy. Dit doet hij super goed! 

Ian Dupont 
hoofdmonteur

Ian is een jonge papa van een jongen en meisje. Hij vervoegde ons team in 2014 omdat hij op zoek was naar een nieuwe uitdaging.  Ian is heel punctueel. Ian is een van de eerste aanwervingen geweest en onmisbaar voor het team. 

Hij behaalde zijn VCA-attest, heftruck- en hoogwerkerbrevet en volgde ook een mentoropleiding. Hij is heel leergiering. 

Binnen het team is Ian de drijvende kracht om de groepssfeer te bevorderen. Hij staat als eerste paraat om met het team iets leuks te gaan doen. 

Sandro Fontana
plaatbewerker 

Toeval bestaat! TM Technics was al een tijdje op zoek naar een plaatbewerker. Op het moment dat de nodige investeringen waren gedaan,  kruiste Tom eerder per toeval de weg van Sandro Fontana. Ze kenden elkaar nog van vroeger en al snel kwam het tot een overeenkomst. Sandro doet zijn werk met veel passie en nauwkeurigheid. Kortom een echte vakman en dus een absolute aanwinst voor ons team! 

Jean-Paul Degeling
Werkplaatsverantwoordelijke
DSC_5350.JPG

Zoals Tom de selfmademan van de montage is, zo is Jean-Paul dat voor het atelierwerk. Toen we de vacature voor deze functie uitschreven was dat eigenlijk op het lijf van Jean-Paul geschreven. Een perfecte match dus! Jean-Pauls engagement is heel erg groot en dat is onmiddellijk voelbaar bij ons allemaal. In zijn vrije tijd springt hij graag op de fiets of brengt hij tijd door met zijn gezin. 

Mark Neyens
plaatbewerker
DSC_8319.jpg

Mark straalt rust uit maar werkt alles behalve rustig! Hij is een topvakman die het werk héél goed kent! De ervaring, vakkennis en geduld van Mark zijn een absolute meerwaarde voor TM! 

Emre Akkoc
plaatbewerker
DSC_8246.jpg

Met Emre haalde TM Technics weer een brok ervaring in huis. Emre is een heel aangename collega die onmiddellijk zijn plekje in het team kreeg. Hij heeft een hart van goud. 

Mehmed Mehmedov
Plaatbewerker
DSC_8309.jpg

Nooit was iemand zo dankbaar om te kunnen starten dan Mehmedov. Hij is super gemotiveerd en positief. Hij is een fiere papa van drie kinderen en voor zijn oudste, voetballende dochter rijdt hij heel Limburg rond. 

Marc Bernard
Projectmanager klimatisatie
DSC_8367.jpg

Met Marc Bernard voegt TM Technics weer een brok ervaring toe aan zijn equipe. Marc gaat vooral de elektrische installaties en sturingen voor zijn rekening nemen. Marc is een pietje-precies die zich ontzettend graag verdiept in de materie. 

Georgios Liviakis
Hoofdmonteur
TM Technics Industriële ventilatie, klimatisatie en afzuigtechnieken LR (38 van 43).JPG

Georgios is een ervaren monteur die bij TM Technics nog een hele andere kant van de segment van industriële ventilatie leerde kennen. Georgios is naast een goede monteur ook een topmuzikant en hij bespeelt de cretan lyra, een typisch Grieks snaarinstrument.  

Cosimo Sultano
Plaatbewerker - magazijnier
DSC_8233.jpg

Onze goedlachse Cosimo is een echte sfeermaker. Hij werkt momenteel als plaatbewerker en magazijnier. Cosimo is altijd goed gezind en is zot van Italië. 

Anja Van de Poel 
Officemanager
DSC_8388.jpg

Voor onze boekhouding en personeelsadministratie kwam Anja ons team vervoegen in 2021. Met een enorme passie en pakken ervaring leek het alsof Anja dit werk bij ons altijd had gedaan. Ze betekent een enorme meerwaarde voor onze werking. 

Omar Amor
Monteur
TM Technics Industriële ventilatie, klimatisatie en afzuigtechnieken LR (27 van 43).JPG

Omar Amor vervoegde ons team in augustus 2021. Hij is heel gemotiveerd en heeft een hart voor montage. Een hele dag binnen zitten, is niets voor hem. Het viel na één dag onmiddellijk op dat Omar een handige harry is en dat hij van aanpakken weet.  In zijn vrije tijd klust hij graag en helpt hij zijn vader in een groothandel voor Italiaanse delicatessen. 

Maurizio Marino
Monteur 
DSC_1204.jpg

Maurizio is een echte sfeermaker! Met hem is er altijd veel plezier op maar ook naast de werkvloer. Hij werkte de laatste jaren niet meer als monteur maar deed ervoor wel heel wat ervaring op in onze sector. Op Maurizio kun je altijd rekenen en samen met Georgios vormt hij een goed team. 

Dante Verbiest
Hoofdmonteur 
DSC_1204.jpg

Dante werkte al geruime tijd als hoofdmonteur. Met hem voegt TM Technics dus weer heel wat ervaring toe aan het monteursteam. Dante steekt graag de handen uit de mouwen en was onmiddellijk ingeburgerd in het TM-team! 

Sefa Mihmat 
Monteur 
DSC_1204.jpg

Sefa was toe aan een nieuwe uitdaging en die vond hij bij TM Technics. Hij werkte reeds geruime tijd als monteur. Hij is heel gemotiveerd om te groeien in zijn job! In augustus 2022 werd hij voor de eerste keer papa. 

Naim Vasvi
Service- en koeltechnieker 
DSC_1204.jpg

De kennismaking met Naim was een schot in de roos. Met hem haalt TM Technics weer heel wat extra kennis in huis. Zo is hij koeltechnieker en elektricien. Daarnaast is hij een echte polyglot en spreekt hij Nederlands, Engels, Bulgaars, Turks, Pools en zelfs een beetje Russisch. Naim is altijd in voor een grapje. 

Marco Schaeken
Hoofdmonteur
DSC_1204.jpg

Toen de vorige werkgever van Marco aangaf te gaan stoppen, was dit voor deze loyale werknemer een grote verrassing. Hij ging dan ook op zoek naar een bedrijf met familiale sfeer waar iedereen iedereen kent. We zijn ontzettend blij dat we iemand met Marco's ervaring in ons team kunnen verwelkomen! 

Alain Baeten
Hoofdmonteur
DSC_1204.jpg

Ook Alain werkte samen met Marco bij het bedrijf dat stopte. Ook hij werkte hier al heel wat jaren en dus ook zijn ervaring is een absolute surplus binnen ons team. Alain werkte de afgelopen 10 jaar met zijn collega Mariusz en zij zullen dat vanaf nu onder de TM-vlag doen. 

Mariusz Cielusek
Hoofdmonteur
DSC_1204.jpg

Net zoals de afgelopen 10 jaar bij een ander bedrijf zal Mariusz een vaste montageploeg vormen met Alain. Gezien zijn ervaring is het dus moeilijk om van een 'hulp'-monteur te spreken! 

Khadija 
Onderhoud 
DSC_1204.jpg

Khadija is onze poetsdame die er deeltijds voor zorgt dat onze ruimtes netjes en proper zijn. Ze doet dit super goed en ze verwent ons ook wel eens met heerlijke Marokkaanse koekjes. 

bottom of page