top of page

TM Technicsteam

Een topwerkgever zijn is onze ambitie. We zijn een betrokken werkgever waarbij onze medewerkers centraal staan. We geloven in het motto: 'Work hard, play hard!'. Daarom voorzien we voor onze medewerkers naast werkkledij ook vrijetijdskledij zodat we in onze kantine samen ook kunnen ontspannen met een potje pool of darts. Ook worden er regelmatig uitjes georganiseerd want succes vieren we samen. 

Wilt u ons team leren kennen? Klik dan hier

 

Tom Rongé
Zaakvoerder
TM Technics Industriële ventilatie, klimatisatie en afzuigtechnieken LR (11 van 43).JPG
TM-team

TM Technicsteam

Tom Rongé wordt terecht beschouwd als een echte selfmademan. Vanaf zijn vroege dagen als jonge monteur in de ventilatiesector koesterde hij de droom van een eigen zaak. Gedreven door zijn ambitie schuwde hij hard werken niet en vergaarde zo aanzienlijke praktijkervaring. Zijn toewijding bracht hem al snel naar de positie van ploegbaas, gevolgd door een promotie tot projectleider.

In deze leidinggevende rollen verwierf Tom niet alleen praktische vaardigheden maar ook de nodige know-how om het strategische denkwerk van een project succesvol af te ronden. Zijn nauwgezetheid komt tot uiting in de eis dat alles tot in de puntjes in orde moet zijn. Tom huldigt het motto dat je iets moet bouwen alsof het voor jezelf is. Dit getuigt van zijn diepgewortelde toewijding aan vakmanschap en kwaliteit.

Els Stappers
Zaakvoerder

Jarenlang fungeerde Els Stappers als de stille steun en toeverlaat als echtgenote van Tom Rongé. In 2015 nam ze de beslissing om deeltijds in het onderwijs te gaan werken, met als doel Tom meer steun te bieden binnen het bedrijf. Haar betrokkenheid en toewijding aan TM Technics groeiden gestaag, en ze is nu fulltime medezaakvoerder.

Els is niet iemand die stilzit; integendeel, haar focus ligt op de toekomst van het bedrijf. Haar motto, "stilstaan is achteruitgaan," weerspiegelt haar vastberadenheid om voortdurend te evolueren. In de afgelopen jaren heeft TM Technics dan ook aanzienlijke investeringen gedaan in verbeterde machines en digitalisering, waardoor het bedrijf kan blijven groeien en innoveren.

Veiligheid staat hoog op Els' prioriteitenlijst, wat blijkt uit haar recente voltooiing van de opleiding tot preventieadviseur niveau III. 

Jimmy Bammens
Projectmanager
DSC_8318.jpg

Jimmy, onze allereerste werknemer, is een waardevolle kracht binnen TM Technics. Met een schat aan ervaring in de sector voert hij zijn werk uit met passie en overtuiging. Zijn levensmotto, dat je moet bouwen alsof het voor jezelf is, vertaalt zich altijd naar vakmanschap van het hoogste niveau.

Vanuit zijn start als monteur heeft Jimmy zich bewezen als een professional die toegewijd en gepassioneerd is in zijn werk. Zijn uitstekende prestaties hebben hem doen doorgroeien naar de positie van projectmanager, waar hij eveneens met toewijding en succes zijn taken vervult.

In zijn rol als projectmanager in de bouw toont Jimmy een bewonderenswaardige stressbestendigheid. Hij gaat om met de complexiteit van projecten met een vastberadenheid die zijn effectiviteit en leiderschap benadrukt. Bovendien is Jimmy niet bang voor vernieuwingen binnen de firma. Digitalisering en andere vooruitstrevende ontwikkelingen omarmt hij met enthousiasme.

Ian Dupont 
werfleider

Ian, een toegewijde en harde werker, is sinds 2014 een onmisbare kracht in ons team. Zijn bijdrage aan TM Technics is niet alleen waardevol, maar ook cruciaal voor het succes van ons bedrijf. Ian heeft zich ontwikkeld tot de eerste werfleider, wat hem verantwoordelijk maakt voor het coördineren van het montageteam.

Zijn capaciteiten zijn duidelijk zichtbaar in zijn rol, waarbij hij een grote werf volledig coördineert. Hier leidt hij niet alleen onze eigen monteurs, maar ook verschillende onderaannemers. Ians directheid en correctheid maken hem niet alleen een betrouwbare professional, maar ook een sleutelfiguur in het succes van onze projecten.

Ians reputatie gaat verder dan de grenzen van ons team; ook onze klanten zijn bijzonder tevreden over zijn dienstverlening. Zijn betrouwbaarheid en vastberadenheid om zijn beloften na te komen, maken hem een voorbeeldige professional die staat voor zijn woord.

Sandro Fontana
plaatbewerker 

Het lijkt wel alsof het lot een handje heeft geholpen! Terwijl TM Technics geruime tijd op zoek was naar een bekwame plaatbewerker, kwam het moment van de benodigde investeringen samen met het onverwachte weerzien van Tom en Sandro Fontana. Oude bekenden van elkaar, bleek al snel dat het universum een handje had in hun ontmoeting. De wederzijdse bekendheid leidde snel tot een overeenkomst.

Sandro zet zich met veel passie en nauwgezetheid in voor zijn werk, wat hem zonder twijfel tot een echte vakman maakt.

Patrick Ramaekers
Projectmanager

Patrick was de pionier als eerste projectmanager die ons team kwam versterken. Zijn indrukwekkende vaardigheden en vermogen om volledig zelfstandig te werken maken hem een waardevolle aanwinst voor ons team. Monteurs waarderen het enorm om met hem samen te werken, omdat zijn projecten tot in de kleinste details zijn voorbereid. Patrick heeft aanzienlijk bijgedragen aan de groei van TM Technics.

In zijn vrije tijd geniet Patrick van culinaire ervaringen en maakt hij graag ritjes met zijn vespa. Zijn passie voor zowel zijn werk als zijn persoonlijke interesses draagt bij aan de veelzijdigheid en dynamiek binnen ons team. We zijn dankbaar voor Patrick's bijdrage en kijken uit naar verdere successen samen met hem bij TM Technics.

Bart Wolfs
Sales
DSC_1829.JPG

Bart heeft vanaf de eerste dagen bij TM Technics het gevoel gehad dat hij thuiskwam, en dat gevoel is wederzijds. Sinds Bart deel uitmaakt van TM voelt het alsof hij er altijd al is geweest. Bart vervult de rol van een toptekenaar en calculator bij TM en is zeer hulpvaardig. Als hij hoort dat iemand een probleem heeft, staat hij klaar om het onmiddellijk op te lossen.

Op persoonlijk gebied wordt Bart omschreven als een lieve en aangename man. Hij deelt graag gezellige momenten en uitstapjes met zijn vrouw Tina. Daarnaast is hij een enthousiaste reiziger en geniet hij van culinaire ervaringen door graag uit eten te gaan.

Barts betrokkenheid bij zijn werk en zijn behulpzaamheid maken hem niet alleen een gewaardeerde collega maar ook een waardevol lid van de TM-gemeenschap

Jean-Paul Degeling
Werkplaatsverantwoordelijke
DSC_0271.jpg

Graag stellen we Jean-Paul voor, onze gedreven werkplaatsverantwoordelijke met een schat aan ervaring. Jean-Paul heeft door de jaren heen bewezen een expert te zijn in zijn vakgebied.

Wat Jean-Paul echt kenmerkt, is zijn onstuitbare energie. Hij kan gewoon niet stilzitten. Altijd in de weer, zorgt hij ervoor dat de werkplaats op volle toeren draait en dat projecten vlekkeloos verlopen. 

Dezelfde energie die hij op het werk toont, zien we ook terug in zijn persoonlijke leven. Jean-Paul is buitengewoon sportief. Zijn toewijding aan een gezonde levensstijl weerspiegelt zijn vastberadenheid en discipline, zowel in de professionele als persoonlijke sfeer.

Als werkplaatsverantwoordelijke speelt Jean-Paul een cruciale rol in het succes van TM Technics. Zijn vakkennis en ervaring maken hem tot een onschatbare troef binnen ons team.

Mark Neyens
plaatbewerker
DSC_8319.jpg

Met genoegen stellen we Mark voor, een toegewijde plaatbewerker bij TM Technics. Mark straalt een kalme rust uit, maar als het op werken aankomt, is hij allesbehalve rustig. Als topvakman kent hij zijn werk door en door, en zijn ervaring, vakkennis en geduld vormen een onschatbare meerwaarde voor ons team.

Mark heeft niet alleen een opleiding als operator van onze laser gevolgd, maar hij is ook de go-to persoon voor de meer complexe stukken. Zijn vaardigheid en nauwkeurigheid bij het vervaardigen van speciale onderdelen maken hem een onmisbare schakel in het productieproces.

Naast zijn professionele competenties staat Mark bekend om zijn aangename en vriendelijke persoonlijkheid. Een praatje maken met hem is altijd plezierig, en zijn bijdrage aan de positieve sfeer binnen het team is merkbaar.

Emre Akkoc
chef-atelier
DSC_8246.jpg

Met trots verwelkomen we Emre bij TM Technics, een ervaren professional die een schat aan expertise met zich meebrengt. Emre is niet alleen een waardevolle aanvulling op ons team, maar ook een uiterst aangename collega die snel zijn plekje binnen het team heeft gevonden.

Emre staat bekend om zijn hart van goud en zijn positieve bijdrage aan de werkomgeving. Zijn energie en snelheid verdienen de bijnaam "Speedy Gonzales" omdat hij moeiteloos het werk van twee lijkt te verzetten. Stilzitten is simpelweg niet zijn stijl.

Familie staat centraal in het leven van Emre, en zijn liefde voor hen komt ook tot uiting in zijn waardering voor de heerlijke Turkse gerechten die zijn moeder voor hem bereidt. Zijn betrokkenheid bij zijn familie weerspiegelt zijn warme en toegewijde karakter.

Wat Emre echt onderscheidt, is zijn sterke betrokkenheid bij het bedrijf en zijn respect voor anderen. Hij is niet alleen geëngageerd om zijn eigen taken uit te voeren, maar ook om bij te dragen aan de groei van TM Technics als geheel.

Mehmed Mehmedov
Plaatbewerker
DSC_8309.jpg

Met enthousiasme begroeten we Mehmed, die zich met ongekende motivatie en positiviteit bij ons team heeft gevoegd. 

Naast zijn toewijding aan zijn werk is Mehmed een trotse vader van drie kinderen. Voor zijn oudste, een gepassioneerde voetballende dochter, is hij bereid om heel Limburg en soms ook ver daarbuiten rond te rijden, een bewijs van zijn onvoorwaardelijke steun en liefde voor zijn gezin.

Mehmed is bij ons plaatbewerker en zijn vaardigheden in dit vakgebied zijn opmerkelijk. Hij klaagt nooit en gaat te werk met een diepgaande kennis van zijn job. Zijn toewijding aan het vak en zijn loyale en trouwe instelling maken van Mehmed niet alleen een gewaardeerde collega, maar ook een waardevolle aanwinst voor ons team.

Cosimo Sultano
Plaatbewerker 
DSC_8233.jpg

Cosimo is in ons team doorgaans de bekwame chauffeur van onze heftruck en reachtruck. Met zijn ervaring als voormalig Fordmedewerker bestuurt hij deze voertuigen als de beste. Zijn vaardigheid en expertise zijn van onschatbare waarde voor het soepele verloop van onze logistieke operaties. Daarnaast steekt hij ook de handen uit de mouwen in ons atelier. 

Naast zijn professionele bekwaamheid staat Cosimo bekend als een lieve man met een diepe liefde voor Italië. Zijn jaarlijkse vakantie naar Italië en het thuis genieten van een bord pasta met een glas wijn, samen met zijn lieve vrouw, getuigen van zijn passie voor de Italiaanse cultuur en keuken.

Omar Amor
Hoofdmonteur
DSC_0260.jpg

Met veel genoegen introduceren we Omar Amor, die ons team in augustus 2021 vervoegde en sindsdien een onmisbare schakel is geworden. Gemotiveerd en met een passie voor montage, brengt Omar een frisse energie en hands-on mentaliteit met zich mee die ons allen inspireert.

In zijn vrije tijd zet Omar zijn vaardigheden graag in bij klusprojecten en helpt hij zijn vader in een groothandel voor Italiaanse delicatessen. Zijn betrokkenheid bij deze activiteiten getuigt van zijn veelzijdigheid en toewijding, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Omars ambitie kent geen grenzen. Zijn snelle groei naar de positie van hoofdmonteur is een getuigenis van zijn harde werk en toewijding aan zijn vak. Daarnaast volgt hij een opleiding tot koeltechnieker, waarmee hij niet alleen zijn huidige vaardigheden aanscherpt, maar ook nieuwe hoogten in zijn carrière nastreeft.

Naim Vasvi
Service- en koeltechnieker 
DSC_0198.jpg

Met veel enthousiasme stellen we Naim uit Bulgarije aan jullie voor. Zijn komst naar TM Technics was als een schot in de roos, waarbij we een overvloed aan nieuwe kennis en vaardigheden mochten verwelkomen. Naim is niet zomaar een vakman; hij is een koeltechnieker en elektricien, waardoor hij een waardevolle aanwinst is voor ons team.

Wat Naim echt bijzonder maakt, is zijn taalvaardigheid. Als echte polyglot spreekt hij vloeiend Nederlands, Engels, Bulgaars, Turks, Pools, en zelfs een beetje Russisch. 

Naast zijn indrukwekkende professionele vaardigheden staat Naim bekend om zijn vrolijke karakter. Altijd in voor een grapje, draagt hij bij aan een positieve en lichte sfeer binnen het team. Zijn positiviteit is aanstekelijk en draagt bij aan een prettige werkomgeving.

Samen met zijn vrouw en dochtertje woont hij in Genk. Geboren in 1982, draagt Naim levensverhalen met zich mee die je eerder bij iemand met veel meer levensjaren zou verwachten. Dit maakt hem tot een fascinerende persoonlijkheid met een schat aan ervaringen.

Marco Schaeken
Hoofdmonteur
DSC_0177.jpg

Met genoegen stellen we Marco aan jullie voor, een jonge vader en een waardevolle aanwinst voor ons team. Marco vond zijn weg naar ons bedrijf nadat zijn vorige werkgever stopte met ventilatie, en sindsdien heeft hij zich ontpopt als een opmerkelijke kracht binnen ons team.

Marco is niet alleen een harde werker, maar ook een natuurlijke leider. Hij coördineert moeiteloos onderaannemers en onderscheidt zich door zijn vermogen om zelfstandig te werken. Zijn organisatorisch talent en proactieve houding maken hem een essentieel onderdeel van ons team.

Wat Marco echt kenmerkt, is zijn correctheid en toewijding. Of het nu gaat om het coördineren van projecten of om zijn rol als vader voor zijn dochtertje Billie, Marco zet zich altijd voor de volle 100% in.

Alain Baeten
Hoofdmonteur
DSC_0219.jpg

Met trots stellen we Alain voor, een ervaren rot in het vak die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend in onze sector. Alain heeft vele jaren van waardevolle ervaring opgedaan, tot het moment waarop zijn voormalige werkgever ermee stopte. Gelukkig voor ons heeft Alain de weg naar ons gevonden.

Geboren in 1963, is Alain de nestor van onze ploeg, een bron van wijsheid en ervaring voor ons allemaal. Zijn decennialange betrokkenheid in de sector heeft hem niet verhinderd om nog steeds met ongekende energie en toewijding te werken. Zijn werkethiek is een inspiratie voor zowel jongere collega's als degenen met evenveel ervaring als hij.

We koesteren de hoop dat Alain nog vele jaren bij TM blijft bijdragen aan ons succes. Zijn aanwezigheid en bijdragen maken hem onvervangbaar, en we hopen dat hij nog niet te snel aan zijn welverdiende pensioen denkt.

Mariusz Cielusek
Hoofdmonteur
DSC_0211.jpg

Met genoegen introduceren we Mariusz, een ervaren vakman in onze sector. Na vele jaren dienst bij zijn voormalige werkgever, hield de afdeling waar hij werkte op te bestaan. Gelukkig voor ons heeft het lot hem naar ons geleid.

Mariusz brengt niet alleen een schat aan ervaring met zich mee, maar ook een onmiskenbare gedrevenheid en vriendelijkheid die het hart van ons team verrijken. Zijn vakmanschap is een waardevolle aanvulling op ons team, en we zijn enthousiast over de bijdragen die hij zal leveren aan onze lopende en toekomstige projecten.

Buiten het werk is Mariusz toegewijd aan zijn gezin. Met kleine kinderen thuis is hij niet alleen een bedreven professional, maar ook een zorgzame ouder die de balans tussen werk en familie koestert. 

Kevin Corthouts
plaatbewerker
DSC_0275.jpg

Met trots stellen we onze bekwame plaatbewerker Kevin voor. Kevin is niet alleen een vakman in staal, maar ook een veelzijdige creatieveling die zijn passie voor plaatbewerking naar een hoger niveau tilt. Als zelfstandige in bijberoep heeft hij bewezen dat zijn handigheid en vakmanschap leiden tot prachtige, unieke creaties.

Naast zijn indrukwekkende vaardigheden op de werkvloer is Kevin ook een geweldige toevoeging aan ons team dankzij zijn talent om een positieve sfeer te creëren. Zijn humor en het vermogen om grappen uit te halen, maken van de werkdag een plezierige ervaring voor iedereen om hem heen.

Buiten het atelier deelt Kevin zijn leven met zijn vrouw Kim. Samen hebben ze een voorliefde voor citytrips, waar ze vooral genieten van heerlijk eten.

DSC_0179.jpg
Hasan Aloisman
monteur

Nadat het bedrijf waar hij voorheen werkte besloot te stoppen, is Hasan gestart bij TM Technics. Hasan en Jean-Marie vormen een team dat goed op elkaar is ingespeeld, waardoor ze als een geoliede machine kunnen samenwerken.

Hasan brengt jarenlange ervaring in de ventilatiesector met zich mee, wat een waardevolle aanvulling is voor ons team. Zijn expertise en harde werk zijn essentiële elementen voor het succes van TM Technics in de ventilatiesector.

Buiten zijn professionele leven is Hasan een levensgenieter en toegewijde vader van twee kinderen. Zijn sterke arbeidsethos en toewijding aan zijn werk maken hem niet alleen een waardevolle collega, maar ook een rolmodel voor vastberadenheid en inzet.

Jean-Marie Matthijs
hoofdmonteur
DSC_0185.jpg

Het was een waardevolle aanvulling voor ons team toen Jean-Marie zich bij TM Technics voegde. Zijn komst naar ons bedrijf kwam tot stand doordat een lokaal bedrijf in de buurt, dat actief was op het gebied van ventilatie, zijn activiteiten stopzette. We hebben het geluk gehad om niet alleen Jean-Marie maar ook zijn collega Hasan te mogen verwelkomen.

Jean-Marie brengt aanzienlijke vakkennis en ervaring met zich mee, wat een verrijking is voor ons team. De reeds bestaande samenwerking met zijn voormalige collega Hasan draagt bij aan een naadloze integratie binnen TM Technics.

Buiten het werk geniet Jean-Marie van zijn vrije tijd in de Ardennen, waar hij bijna alle weekends vertoeft. 

Ezequiel Lopez Parera 
monteur
DSC_0265.jpg

Met de komst van Ezequiel hebben we fris en energiek bloed aan ons team toegevoegd. Ezequiel heeft al enkele jaren ervaring als elektricien en werd tijdens familiefeestjes al door Jimmy aangesproken om bij TM te komen werken. Hij is namelijk het neefje van Jimmy's vrouw.

Ondanks zijn gebrek aan ervaring in onze specifieke sector, valt Ezequiel op door zijn uitstekende mentaliteit en sterke wil om goed werk af te leveren. Hij pakt nieuwe taken snel op en toont een opmerkelijke leercurve. Zijn interesse en leergierigheid dragen bij aan zijn vermogen om snel bij te leren.

Ezequiel onderscheidt zich ook als een zeer sociaal persoon, waardoor hij naadloos in ons team past. Zijn sociale vaardigheden maken hem tot een echte teamspeler.

Yvan Cuyvers
hoofdmonteur
DSC_0241.jpg

Wat een gelukstreffer was het voor ons toen Yvan als bij toeval onze weg kruiste en besloot onze website te bekijken op zoek naar mogelijke vacatures. Het voelt als het winnen van de lotto. Yvans besluit om bij ons te solliciteren was het resultaat van de sluiting van zijn vorige werkgever, maar het heeft ons een toegewijde en professionele kracht opgeleverd.

Yvans vakbekwaamheid en professionaliteit zijn werkelijk ongeëvenaard. Samen met zijn collega en vriend Jeroen heeft hij ons team versterkt.

Het is bewonderenswaardig om te zien hoe Yvan niet alleen gepassioneerd is in zijn werk bij TM Technics, maar ook actief betrokken is bij het runnen van een landbouwbedrijf samen met zijn familie. Zijn liefde voor het werk strekt zich uit tot verschillende aspecten van zijn leven, en het beheer van een landbouwbedrijf getuigt van zijn toewijding en veelzijdigheid.

Jeroen Geutjens
hoofdmonteur
DSC_0234.jpg

Jeroen, op zoek naar een nieuwe uitdaging na het stopzetten van zijn vorige werkgever, vormt samen met Yvan een dynamisch duo met jarenlange ervaring en opgebouwde loyaliteit. Hun beslissing om zich bij TM Technics aan te sluiten, verrijkt ons team op vele vlakken.

Jeroen, een ware teamspeler, is geliefd bij iedereen vanwege zijn toegewijde houding. Zijn betrokkenheid gaat verder dan het werk, aangezien hij ook een liefhebbende vader is van drie jonge kinderen. Het feit dat hij een grote doos van het werk meeneemt om samen met zijn kinderen een huis te knutselen, getuigt van zijn toewijding aan zijn familie en zijn creatieve benadering van quality time.

Dominique Becquevort
Werkvoorbereider
DSC_0251.jpg

Met veel enthousiasme stellen we Dominique voor als werkvoorbereider bij TM Technics. Dominique brengt een schat aan ervaring met zich mee, met jarenlange dienst als hoofdmonteur. Zijn toewijding aan voortdurende groei wordt weerspiegeld in het feit dat hij avondschool heeft gevolgd om ook tekenwerk te kunnen doen.

Dominique benadert projecten op de typische TM Technics-manier: vanuit een stevige, praktische basis. Zijn uitgebreide praktische ervaring komt goed van pas bij het aanpakken van uitdagingen op een doordachte en efficiënte manier. Hij is vastberaden en niets is hem te veel. Dominique heeft een hands-on benadering die resulteert in kwaliteitsvolle projecten.

Zijn sterke werkethiek en verlangen om alles goed te doen, dragen bij aan het succes van TM Technics.

Yanay Aloisman  
 hoofdmonteur 
DSC_0196.jpg

Het is met veel genoegen dat we Yanay verwelkomen in ons team sinds oktober 2023. Yanay staat bekend om zijn energieke houding en harde werkethiek; stilzitten is niet aan hem besteed. Hij is niet alleen beresterk maar ook in staat om bergen werk te verzetten met zijn krachtige inzet.

Yanay hecht veel waarde aan nauwkeurigheid en netheid in zijn werk. Zijn streven naar precisie draagt bij aan de algehele kwaliteit van de projecten waaraan hij deelneemt. In onze TM-familie is zijn aanwezigheid heel letterlijk, omdat hij de broer is van Hasan. Net als zijn broer deelt Yanay de juiste mentaliteit en toewijding.

Buiten het werk is Yanay ook een liefhebbende vader van twee kindjes.

Leandro Trunconi
Plaatbewerker
DSC_0164.jpg

Het genoegen is aan ons om Leandro, onze jongste teamgenoot, voor te stellen. Leandro valt op door zijn enorme leergierigheid en zijn enthousiasme om deel uit te maken van het team. Altijd goed gezind en met een glimlach op zijn gezicht brengt hij een positieve sfeer binnen de ploeg.

Ondanks zijn jeugdige leeftijd straalt Leandro een volwassen leergierigheid uit, en zijn bereidheid om bij te leren is bewonderenswaardig. Zijn positieve instelling en enthousiasme dragen bij aan een plezierige werkomgeving.

We zijn ervan overtuigd dat Leandro, dankzij zijn leergierigheid en positieve houding, veel zal bijdragen aan het team en waardevolle ervaring zal opdoen bij TM Technics.

DSC_0167.jpg
Seyfun Ünver
magazijnier

We zijn verheugd om Seyfun te verwelkomen als onze magazijnier sinds november 2023. Seyfun heeft zich opmerkelijk snel ingewerkt, wat getuigt van zijn toewijding en efficiëntie. Zijn gedrevenheid om ons magazijn functioneler te maken is top en zal ongetwijfeld bijdragen aan de optimalisatie van onze logistieke processen.

Een extra troef is Seyfuns vaardigheid met computers, waardoor hij ook een rol kan spelen in het verdere digitaliseren van de processen in ons magazijn. Zijn bijdrage zal helpen bij het stroomlijnen van de operaties en het bevorderen van een efficiënte werkomgeving.

Naast zijn professionele toewijding is Seyfun ook een liefdevolle partner en vader.

118154929_3481800111852525_1479304953060563579_n.jpg
Maurizio Marino
hoofdmonteur

Altijd op tijd en effectief! We stellen graag Maurizio voor: een vat vol energie die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. 

In zijn vrije tijd dompelt Maurizio zich graag onder in het goede leven, samen met zijn vriendin. Ze genieten van de kleine geneugten van het leven, vooral als het gaat om culinaire avonturen. Zijn vriendins talent in de keuken is een zegen waar Maurizio maar al te graag van geniet.

Maar Maurizio's passie reikt verder dan alleen lekker eten. Hij heeft zijn huis volledig gerenoveerd, waarbij hij zijn creativiteit en vakmanschap heeft laten zien. Kortom, Maurizio is niet alleen een gewaardeerde werknemer, maar ook een levensgenieter en een vakman in hart en nieren. Met zijn positieve instelling en vastberadenheid brengt hij niet alleen succes op de werkvloer, maar ook geluk in zijn persoonlijke leven.

118154929_3481800111852525_1479304953060563579_n.jpg
Roberto Diaz
Plaatbewerker

Met veel enthousiasme stellen we Roberto voor, een ervaren plaatbewerker die na een uitstapje in de horeca weer terugkeert naar de plaatbewerking. Roberto's hart ligt duidelijk bij het vakmanschap van het maken van kanalen, en we zijn blij dat hij deze passie bij ons komt voortzetten. 

Roberto is niet alleen een vakman, maar ook een geweldige aanvulling op ons team. Als echte teamplayer zorgt hij voor een positieve en levendige sfeer op de werkvloer. Zijn gezelligheid strekt zelfs uit tot onze kantine, waar hij dagelijks een potje pool speelt met collega's tijdens de lunchpauze. 

We zijn ook onder de indruk van zijn commerciële vaardigheden en zien veel potentieel voor zijn rol in de toekomst bij TM Technics. We zijn enthousiast over de mogelijkheid om zijn commerciële competenties verder te benutten en te ontwikkelen. 

DSC_0963.jpg
Ruth Cox
Office manager

Met trots stellen we Ruth Cox voor, onze sprankelende nieuwe officemanager bij TM Technics. Ruth is een echte topvrouw die binnen no-time de harten van ons team heeft veroverd. Haar energieke en positieve houding is aanstekelijk, en ze weet iedereen met haar charme en professionaliteit voor zich te winnen. 

Ruth is een echte doorzetter en harde werker. Ze loopt de benen onder haal lijf vandaan om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt en het kantoor soepel draait. Haar gedrevenheid en toewijding zijn onmisbaar en dragen bij tot een efficiënte en prettige werkomgeving voor ons allemaal. 

Ruth heeft tijdens haar inwerkperiode een indrukwekkende groei doorgemaakt. Haar toewijding en streven naar perfectie hebben al snel hun vruchten afgeworpen. Haar snelle ontwikkeling en vastberadenheid om het goed te willen doen, zijn duidelijk zichtbaar en worden zeer gewaardeerd binnen ons team bij TM Technics.

DSC_1011.jpg
Jelle Weeghmans
 

Met veel plezier willen we Jelle introduceren, onze enthousiaste stagiair die binnenkwam via de opleiding bachelor energietechnologie. Vanaf het eerste moment was er een klik met deze jonge, talentvolle knaap! Zijn positieve energie en leergierigheid maakten hem al snel geliefd bij iedereen in ons team.

Het was voor ons dan ook een logische keuze om Jelle een contract aan te bieden voor de toekomst. We zijn enorm blij dat hij zich zo goed thuis voelt in onze ploeg en dat hij zijn plekje heeft gevonden binnen ons team.

Met Jelle voegen we niet alleen een gedreven en kundige collega toe aan ons team, maar ook een waardevol stukje van de puzzel dat ons team compleet maakt. Zijn frisse perspectief en nieuwe inzichten zullen ongetwijfeld bijdragen aan de groei en het succes van TM Technics. We kijken uit naar een mooie toekomst samen met Jelle aan boord!

DSC_1026.jpg
Mario Follon
Projectmanager

Met groot enthousiasme stellen we Mario Follon voor, onze ervaren projectmanager die een waardevolle aanvulling is op ons team bij TM Technics. Mario kwam bij ons terecht op een wel heel bijzondere manier: hij spotte een van onze bestelwagens op de weg en besloot contact met ons op te nemen, op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zijn rijke ervaring kon inzetten.

Mario is niet alleen een professional in zijn vakgebied, maar ook een gepassioneerde motorcrossliefhebber. Zijn enthousiasme en gedrevenheid zijn aanstekelijk, en ze maken hem geliefd bij zowel collega's als klanten.

Op zijn eerste werkdag verraste Mario ons met een prachtige taart, speciaal gebakken door zijn vrouw, met daarop het TM-logo. Deze warme en attentvolle geste zegt veel over Mario's persoonlijkheid en zijn betrokkenheid bij ons team. Met Mario aan boord zijn we ervan overtuigd dat we niet alleen kunnen rekenen op zijn professionele expertise, maar ook op zijn positieve en verbindende bijdrage aan de teamspirit bij TM Technics. We zijn ontzettend blij en dankbaar dat Mario voor ons heeft gekozen en kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

DSC_0974.jpg
Yannick Vanderstraeten
Business development manager

Met veel plezier willen we Yannick voorstellen, onze nieuwe Business Development Manager bij TM Technics. Wat aanvankelijk een puur zakelijk contact was met Yannick als onze vaste contactpersoon bij het sociaal secretariaat, groeide dit uit tot een zeer betrokken en persoonlijk aanspreekpunt binnen onze organisatie.

Tijdens onze gesprekken over zakelijke aangelegenheden kwamen we tot de ontdekking dat Yannicks vaardigheden en ambitie perfect aansloten bij wat we zochten voor de rol van Business Development Manager. Na enkele positieve gesprekken en onderhandelingen was de match een feit!

Yannick heeft zich meteen met veel enthousiasme en toewijding gestort op zijn nieuwe rol. Zijn snelle inwerkperiode en proactieve houding zijn een verademing en getuigen van zijn professionaliteit en kennis van zaken. Als Business Development Manager zal Yannick mede de koers uitzetten voor de toekomst van TM Technics.

bottom of page