top of page

Een goede luchtkwaliteit is van levensgroot belang in uw bedrijf. Een slechte luchtkwaliteit in gebouwen kan verschillende problemen voor de werknemer tot gevolg hebben: allergieën, hoofdpijn, irritaties en ademhalingsproblemen, …. Dit resulteert vaak in mindere prestaties én absenteïsme. De oorzaak van de slechte lucht kan heel divers zijn. Met een aanpak op maat garanderen wij de verbetering van de luchtkwaliteit. Zo creëren wij samen met u een aangename werkplek voor uzelf en uw medewerkers.

Industriële ventilatie zal voor uw bedrijf een win-winsituatie betekenen.

Klik om elke referenties te bekijken: 

 

iNDUSTRIËLE VENTILATIE?
Een must!

Project in de kijker:
TOTAALINSTALLATIE BIJ sTARMEAL

Gezond was nog nooit zo lekker. Dit is de leuze bij StarMeal. Er werd geïnvesteerd in een prachtig, nieuw gebouw waar TM Technics in opdracht van Bovema zorgde voor een totaalinstallatie.

Starmeal

Bij StarMeal te Westerlo worden elke dag lekkere en gezonde maaltijden bereid. Het bedrijf is ooit klein begonnen met een overgrootvader die in 1925 met zijn fiets groenten verkocht. Ondertussen is StarMeal uiterst succesvol en werden er grote investeringen gedaan in hun bedrijf. Het was een droomwerf voor TM Technics waarbij ze heel wat van hun specialiteiten konden inzetten. Uiteraard wordt bij de installatie van klimaatsystemen in de voedingsmiddelenindustrie hoge hygiënische  en kwali- teitsnormen geëist. De luchtgesteldheid in het bedrijf hangt af van de voedingsmiddelen die er verwerkt worden. De installatie biedt dan ook een integrale oplossing, afgestemd op deze specifieke situatie. Er werden verschillende luchtgroepen geplaatst die de geconditioneerde luchttoevoer en -afvoer regelen in de kleedruimte, cafetaria, koude keuken en mengkeuken. In het afwasgedeelte werden speciale RVS-roosters geplaatst die in ons atelier in Houthalen-Helchteren op maat werden gemaakt. Eveneens kwam hier een pvc-luchtgroep zodat de vochtige lucht geen inwerking had op de metalen onderdelen van de luchtgroep. In de warme keuken werden twee reusachtige dampkappen (14 x 2,5 m en 6 x 4 m) geplaatst en is er ook toevoer van geconditioneerde lucht. 

DSC_0345.jpg

Afvoerroosters

In ons atelier in Houthalen maken we al uw roosters op maat in gewenst materiaal. 

Contacteer ons

Project in de kijker:
Ventilatie met zomer-winterregeling

Bij Norbord werd een installatie geplaatst die verse lucht toevoert met een winter-zomerregeling. 

Norbord

Norbord Genk produceert OSB-platen en heeft een distributienetwerk verspreid over Europa. TM Technics realiseerde verscheidene installaties bij Norbord. Op de foto’s is er bijvoorbeeld een installatie te zien waarbij verse lucht wordt toegevoerd aan de productieruimte. Deze toevoer kan in de winter of zomer zodanig aangepast worden in functie van de buitentemperatuur. Hierdoor wordt er heel wat energie gespaard. 

Project in de kijker:
Sporthal de helix

Gezonde lucht in de sporthal De Helix in Maasmechelen. 

Sporthal de Helix

TM Technics zorgde voor de volledige ventilatie-installatie in sporthal De Helix. Hiervoor werden ook afzuigtechnieken toegepast voor de sanitaire ruimtes en cafetaria. In de sporthal werd gezorgd voor gezonde en verse lucht dankzij een ventilatiesysteem. 

Project in de kijker:
Continue luchtverversing bij ADPO

Voor een groot magazijnencomplex waar chemische stoffen worden opgeslagen is het ontzettend belangrijk dat er binnen een continue luchtverversing is. Jimmy, Ian, Jamie en Jonas zijn de afgelopen dagen vroeg vertrokken naar Beveren om hiervoor te zorgen. Ze plaatsten in een eerste fase 30 dakventilatoren en 30 aanzuigkanalen. De aanzuigkanalen met ingebouwde roosters werden in ons eigen atelier gemaakt door onze vakmensen. In de tweede fase zal ons TM-team dit nog eens herhalen. Uiteindelijk zullen 60 dakventilatoren en 60 aanzuigkanalen zorgen voor de nodige verse lucht binnen deze grote, logistieke ruimtes van ADPO.

Continue luchtverversling bij ADPO
Lres. (22 van 24).JPG
bottom of page