TM Technicsteam

Tom Rongé
Zaakvoerder

Een echte selfmademan is Tom Rongé. Als jonge monteur in de ventilatiesector droomde hij al van een eigen zaak. Hij was niet bang om zijn handen uit de mouwen te steken en deed zo heel wat praktijkervaring op. Al snel werd hij ploegbaas en later projectleider. Hier deed hij de nodige know-how op om ook het denkwerk van een project tot een goed eind te brengen. Als pietje-precies moet ook alles in orde zijn. Zowel het papierwerk als de montage.

Els Stappers
Zaakvoerder

Als echtgenote van Tom Rongé was Els Stappers jarenlang de stille steun en toeverlaat. In 2015 besloot ze deeltijds te gaan werken in het onderwijs om Tom wat meer steun te kunnen bieden binnen de firma. Ondertussen is ze fulltime medezaakvoerder maar het onderwijs helemaal loslaten, is haar nog niet gelukt. Ze geeft nog enkele uurtjes les op de politieschool in Genk. 

Haar taken zijn samen te vatten onder de volgende vier noemers: boekhouding, personeel, veiligheid en publiciteit. Onlangs volgde ze de opleiding preventieadviseur niveau III. 

Patrick Ramaekers
Projectmanager

Met veel trots stellen we onze projectmanager voor: Patrick Ramaekers. Initieel waren Tom en Patrick collega's. Daarna is er een fijne vriendschap uit ontstaan. Patrick heeft alles in huis wat een projectmanager bij TM Technics moet kunnen. De laatste jaren kon Tom het dan ook niet laten om Patrick al plagend warm te maken om bij TM Technics te komen werken. Toen we weliswaar effectief een projectmanager zochten, hadden we nooit durven dromen dat Patrick voor TM zou kiezen. We zijn dan ook heel blij met Patricks overstap. 

Patrick is een harde werker en weet van aanpakken. Zijn vrouw baat het eethuisje Sandra food & drinks uit in Hasselt. Hij houdt van lekker te gaan uiteten en van reizen. Patrick heeft twee tienerzonen. Ook zij doen graag vakantiewerk bij ons. 

Bart Wolfs
Projectmanager
DSC_1829.JPG

'Het voelt als thuiskomen', herhaalde Bart de eerste dagen dat hij bij TM Technics aan de slag was. En dat was een wederzijds gevoel. Sinds Bart bij TM werkt, is het alsof hij er al altijd was. Hij is een toptekenaar en volgt de projecten accuraat op. Hij is loyaal en een ontzettend harde werker. Niets is hem teveel. De TM-medewerkers hebben graag te doen met hem. Barts oogappel is zijn 12-jarige zoon! Zijn vrije tijd vult hij dan ook graag in met zijn zoon en vriendin Tina.  

Jimmy Bammens
chef-monteur

Jimmy is 31 jaar en is vader van 3 kindjes. Jimmy is enorm ervaren in deze sector. Hij doet dit werk  met passie en overtuiging. Zijn uitgangspunt is dat als je iets bouwt, je het moet doen alsof het voor jezelf is. Dit levert dan ook altijd vakmanschap op! Jimmy is als chef-monteur de hoofdverantwoordelijke van de montage. Hij coördineert de montageploegen en hij geeft de nodige ondersteuning aan de montageploegen. De nieuwkomers in onze firma worden eveneens opgeleid door Jimmy. Dit doet hij super goed! 

Ian Dupont 
hoofdmonteur

Ian is een jonge papa van een jongen en meisje. Hij vervoegde ons team in 2014 omdat hij op zoek was naar een nieuwe uitdaging.  Ian is heel punctueel. Ian is een van de eerste aanwervingen geweest en onmisbaar voor het team. 

Hij behaalde zijn VCA-attest, heftruck- en hoogwerkerbrevet en volgde ook een mentoropleiding. Hij is heel leergiering. 

Binnen het team is Ian de drijvende kracht om de groepssfeer te bevorderen. Hij staat als eerste paraat om met het team iets leuks te gaan doen. 

Ben Timmermans
hoofdmonteur
DSC_2881.jpg

Ben Timmermans is terug van weggeweest. Hij verliet TM Technics even voor een nieuwe uitdaging maar herstartte exact een jaar na zijn vertrek. Ben is een topmonteur en we zijn dan ook heel blij met zijn terugkeer. Ondertussen trouwde hij met Eline en werd hij papa van een prachtige dochter. Ben is een handige harry die graag zijn handen uit de mouwen steekt. Dit zal zeker van pas komen bij de verbouwing van hun huisje in Hasselt. 

Sandro Fontana
plaatbewerker 

Toeval bestaat! TM Technics was al een tijdje op zoek naar een plaatbewerker. Op het moment dat de nodige investeringen waren gedaan,  kruiste Tom eerder per toeval de weg van Sandro Fontana. Ze kenden elkaar nog van vroeger en al snel kwam het tot een overeenkomst. Sandro doet zijn werk met veel passie en nauwkeurigheid. Kortom een echte vakman en dus een absolute aanwinst voor ons team! 

Jean-Paul Degeling
Werkplaatsverantwoordelijke
DSC_5350.JPG

Zoals Tom de selfmademan van de montage is, zo is Jean-Paul dat voor het atelierwerk. Toen we de vacature voor deze functie uitschreven was dat eigenlijk op het lijf van Jean-Paul geschreven. Een perfecte match dus! Jean-Pauls engagement is heel erg groot en dat is onmiddellijk voelbaar bij ons allemaal. In zijn vrije tijd springt hij graag op de fiets of brengt hij tijd door met zijn gezin. 

Mark Neyens
plaatbewerker
DSC_5337.JPG

Mark straalt rust uit maar werkt alles behalve rustig! Hij is een topvakman die het werk héél goed kent! De ervaring, vakkennis en geduld van Mark zijn een absolute meerwaarde voor TM! 

Emre Akkoc
plaatbewerker
DSC_5330.JPG

Met Emre haalde TM Technics weer een brok ervaring in huis. Emre is een heel aangename collega die onmiddellijk zijn plekje in het team kreeg. Hij heeft een hart van goud. 

Mehmed Mehmedov
Plaatbewerker
DSC_5342.JPG

Nooit was iemand zo dankbaar om te kunnen starten dan Mehmedov. Hij is super gemotiveerd en positief. Hij is een fiere papa van drie kinderen en voor zijn oudste, voetballende dochter rijdt hij heel Limburg rond. 

Marc Bernard
Projectmanager
DSC_5321.JPG

Met Marc Bernard voegt TM Technics weer een brok ervaring toe aan zijn equipe. Marc gaat vooral de elektrische installaties en sturingen voor zijn rekening nemen. Marc is een pietje-precies die zich ontzettend graag verdiept in de materie.